halsojobb.se

Om dig
För att trivas hos oss behöver du en vilja att vara med och påverka och en ambition att utveckla vår verksamhet. Vi satsar på teamarbete och ett utvecklat intresse för samarbete är grundläggande.

Din profil
Utbildning
KRAV
Hälso- och sjukvård:
Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Kompetenser
KRAV
Läkarexamen

Språk
KRAV
Svenska:

Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Läkare:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår alla delar som ligger under primärvårdens ansvarsområden tex BVC och samarbete med kommunen. Vårdcentralen är väl bemannad med enbart fast anställd personal. Vi har en jourmottagning i egen regi som är belägen på Rävlanda Vårdcentral. 

Är du ST och nyfiken på vår verksamhet, hör gärna av dig så berättar vi vad vi kan erbjuda dig.

Övrigt
Lön
Vi följer kollektivavtalet med Läkarförbundet. En garanti för att du får rätt ersättning, försäkringar och pensionsinbetalning.

Anställningsvillkor
Arbetstidsmått och startdatum kan diskuteras

Arbetsplats
Mark

Om oss
Rävlanda och Sätila Vårdcentraler drivs av MS Strand AB och är godkänd leverantör inom VGR primärvård. Vårt utbud av tjänster är brett och hos oss träffar våra patienter tex diabetes och Astma/KOL sjuksköterskor, BVC, psykolog, samtalssköterska och dietist. Du arbetar tillsammans med erfarna, fast anställda kollegor som med stort engagemang och arbetsvilja varje dag  tillsammans med övriga professioner erbjuder våra patienter trygg och säker vård. 

Specialistläkare i allmänmedicin Sätila vårdcentral

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb