halsojobb.se

Specialistläkare/biträdande överläkare till Ärftlig Cancer och Bröstcentrum

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Specialistläkare/biträdande överläkare till Ärftlig Cancer och Bröstcentrum

Sektion Ärftlig Cancer inom Medicinsk enhet (ME-BES) Bröst, Endokrina Tumörer och Sarkom vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna bedriver högspecialiserad onkogenetisk mottagning inom Tema Cancer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en heltidstjänst för en specialistläkare/biträdande överläkare inom i första hand bröstonkologi eller bröstkirurgi med specialintresse för ärftlig cancer, då tjänsten innefattar en fördelning av tjänstgöring på mottagningen för ärftlig bröstcancer och bröstcentrum (fördelning utifrån överenskommelse). Även andra grundspecialiteter än onkologi/kirurgi kan vara aktuella.  

Inom Tema Cancer bedrivs ett omfattande forsknings-, undervisnings- och utvecklingsarbete.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid (deltid efter överenskommelse) för en specialistläkare/biträdande överläkare i onkologi/kirurgi eller andra närliggande specialiteter. Arbetet innebär mottagningsarbete samt multidisciplinär konferensverksamhet på mottagningen för Ärftlig cancer i kombination med onkologi/kirurgi vid bröstcentrum utifrån grundspecialitet.   

Vi söker
Vi söker en kollega med erfarenhet av att arbeta i team och multidisciplinärt.

Ett genuint intresse för ärftlig cancer/bröstcancer och dess utveckling är ett önskemål. Stor vikt läggs därför vid de personliga egenskaperna.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med specialistkompetens i onkologi, kirurgi, plastikkirurgi eller klinisk genetik.

Dokumenterat intresse för bröstcancer och ärftlig bröstcancer samt intresse/erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Specialistläkare/biträdande överläkare till Ärftlig Cancer och Bröstcentrum

Karolinska Universitetssjukhuset