halsojobb.se

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Gynekologi och reproduktionsmedicin

Ort
Utgår

2021-03-23

Ansök nu

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Gynekologi och reproduktionsmedicin

Vi erbjuder

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team där vi har grupperat patienterna i två patientflöden; Gynekologi och Reproduktionsmedicin.

Tillsammans med oss får du möjlighet att utveckla vården för patienter inom gynekologi. Här bedrivs högspecialiserad vård för patienter med endometrios, bäckenbottendysfunktion, höggradig dysplasi samt könsbekräftande- och missbildningskirurgi och abortmottagning. Vid sektionen bedrivs avancerad laparoskopisk minimalinvasiv kirurgi och avancerad bäckenbottenkirurgi.

Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor, uroterapeut, sexolog, kuratorer och administratörer. Vi arbetar i team kring våra patientgrupper. Vi bedriver också omfattande klinisk utvecklings- och innovationsverksamhet samt forskning på hög internationell nivå.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna innebär klinisk tjänstgöring inom patientflödet gynekologi i nära samarbete med obstetrik, reproduktion och fostermedicin. I tjänsten ingår även jourverksamhet.

Tjänsten innefattar goda möjligheter att bedriva forskning samt utvecklingsarbete på såväl nationell som internationell nivå inom gynekologi.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med gynekologi i en forskningsintensiv verksamhet.

Som person är du lyhörd, engagerad, självständig och duktig på att såväl fatta beslut som att ta egna initiativ. Du gillar att jobba tvärprofessionellt i team för att ta tillvara på den samlade kompetensen i syfte att ge patienterna bästa möjliga vård. Därtill har du ett stort intresse för forsknings- och utvecklingsarbete samt att undervisa och inspirera andra.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom Gynekologi och obstetrik. Intresse för utvecklingsarbete och undervisning är en förutsättning.

Meriterande: Genomförd disputation, samt god erfarenhet inom gynekologi. Vetenskaplig erfarenhet inom området.

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

För överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Kontakt

Ronak Perot 
Sektionschef, Biträdande överläkare
contacticon phone 0724-64 73 21

Dela detta jobb

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Gynekologi och reproduktionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset