halsojobb.se

-->

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Akut/Trauma/MSK radiolog - Bild & Funktion

Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Akut/Trauma/MSK radiolog - Bild & Funktion

Vi erbjuder   

Ett tillfälle att vara en viktig del av vårt trauma akut och muskuloskeletal radiologiska verksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi är fokuserade på att erbjuda högspecialiserad vård med spetskompetens för våra patienter.  

Vi erbjuder stimulerande arbete på vår dynamiska arbetsplats. Vårt profilområde inkluderar både diagnostisk radiologi och även interventioner. Vår enhet är forskningsinriktad med utmärkta möjligheter till utveckling. Hos oss kommer du att arbeta inom en grupp med skickliga kollegor och trevlig arbetsmiljö.   

Hos oss har du en möjlighet att vidareutbildas/utvecklas till en högspecialiserad akut/trauma och även muskuloskeletal radiolog. Med oss får du tillgång till den senaste och bästa radiologiska utrustningen och möjlighet att jobba i det Nya Karolinska sjukhuset.   

Om tjänsten   

Vi utlyser en tjänst inom trauma, akut och muskuloskeletal radiologi som är en del av funktionsområdet trauma och muskuloskeletal radiologi på Karolinska Universitetssjukhuset.   

Du ansvarar för daglig granskning av radiologiska bilder som omfattar slätröntgen, Datortomografi och även MRT. Du deltar i vår dagliga rondverksamhet. I tjänsten ingår jourtjänstgöring som fram- eller bakjour beroende på kompetens.   

Vi söker   

Specialistläkare som både är intresserad av och har erfarenhet inom trauma, akut och muskuloskeletal radiologi.   

Du är motiverad, noggrann, prestigelös med hög arbetsmoral. Du ser alltid till patientens bästa samt är en flexibel lagspelare som visar har ett positivt tänkande och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.  

Du har empati för dina patienter och kollegor,du är stresstålig och säger ifrån när något är fel. Du trivs med ditt arbete och har ett naturligt driv framåt med en vilja för att bidra till förbättring och utveckling av verksamheten.  

Du är en bra kollega och delar Karolinskas värderingar som är ansvar, medmänsklighet och helhet.   

Kvalifikationer   

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi.  

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer. För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års erfarenhet och för överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad.   

Varmt välkommen med din ansökan! 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Specialistläkare/ biträdande överläkare/ överläkare till Akut/Trauma/MSK radiolog - Bild & Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset