halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare i radiologi till Medicinsk Enhet Neuroradiologi

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare i radiologi till Medicinsk Enhet Neuroradiologi

Vi erbjuder nu en tjänst som specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare i radiologi med möjlighet till intern vidareutbildning med huvudhalsinriktning. Välkommen att ansöka!

Vi erbjuder 
Medicinsk enhet Neuroradiologi ansvarar för bilddiagnostik av centrala nervsystemet och huvud-halsområdet. Vi ansvarar dessutom för all neurointerventionell diagnostik och behandling i Region Stockholm. Vi bedriver en omfattande utbildningsverksamhet av ST-läkare i radiologi, neuroradiologi samt huvud-hals-radiologi och står för över hälften av all radiologisk forskning på Karolinska Universitetssjukhuset. Hos oss arbetar neuroradiologer, radiologer, odontoradiologer, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, fysiker och administratörer. Totalt är vi ungefär 120 anställda. Vi har ett gott samarbete mellan yrkeskategorierna och har ett nära samarbete med våra remittenter. Vi bedriver dygnet-runt-verksamhet och är enda aktören i Region Stockholm med MR-verksamhet dygnet runt.

Huvudhalssektionen är en del av kliniken som i huvudsak jobbar mot ÖNH-läkare och huvudhals-onkologer. Vi har ett tydligt gemensamt mål, med god kommunikation och samarbete. Vi driver kontinuerlig utveckling och förbättring inom området och har skapat en välfungerande vårdkedja för patienterna. Det avgränsade fältet leder till att vi följer stora delar av patientgruppen genom behandling och eftervård. 

Verksamheten bedrivs i både Huddinge (O-huset) och Solna (NKS) i moderna lokaler med bildutrustning som främjar metodutveckling och forskning. Tjänstgöringen sker i varierande grad på båda orter.

Om tjänsten
Som läkare ansvarar du för att prioritera, leda och tolka undersökningarna inom området samt att kommunicera resultaten till remitterande kliniker. Möjlighet till jourverksamhet inom neuroradiologin finns. Du förväntas ta en aktiv del i utveckling och undervisning. Vi har även ett ambitiöst program för kontinuerlig individuell kompetensutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • har ett stort intresse för huvudhalsradiologi.

 • arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt 
  sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 • har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika 
  förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

 • tar ansvar för din uppgift och som själv strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad läkare med specialistbevis i radiologi eller bild- och funktionsmedicin.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska. 

Meriterande:

 • Erfarenhet inom huvudhalsradiologi.

 • Aktiv forskning.

 • Disputation.

 • Docentur.

 • Undervisningserfarenhet med goda vitsord.

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

För överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare i radiologi till Medicinsk Enhet Neuroradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset