halsojobb.se

Vi erbjuder
Tema Cancer är ett av sju Teman där Medicinska Eneheten (ME) Bäckencancer ingår. I ME Bäckencancer ingår 5 sektioner där Sektionen för Gynekologisk Cancer nu erbjuder anställning som specialistläkare inom den kirurgiska delen. 

Inom sektionen jobbar vi i multidisciplinära team som följer och leder arbetet för våra patientgrupper. Förutom medarbetare som är anställda i flödet deltar även andra specialister från våra Fuktionsområden som tex Bild och Funktion, Perioperativ Medicin och Intensivvård samt Karolinska Universitetslaboratorium. Tillsammans utvecklar vi vården med patienten i centrum.

Om tjänsten
Klinisk tjänstgöring inom sektionen i både öppen- och slutenvård. Goda möjligheter att kombinera klinisk tjänstgöring med forskning. Sjukhusbunden jourtjänstgöring ingår. Anställningen innefattar formell subspecialistutbildning inom gynekologisk tumörkirurgi.

Vi söker
Vi söker dig med specialistutbildning i Obstetrik och Gynekologi med intresse för gynekologisk tumörkirurgi.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du tar eget ansvar för utvecklingen inom området och ser arbetet inom sektionen som en inspirerande utmaning. Du är en flexibel och duktig medarbetare som gärna tänker nytt och har en vilja att utveckla vården inom flödet. Du är beredd att ta på dig ett eller flera ansvarsområden i syfte att utveckla dessa ytterligare

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens i Obsterik och Gynekologi

Meriterande: Dokumenterad undervisningserfarenhet och/eller pågående forskning
 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Specialist i Obstetrik och Gynekologi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb