halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist i Allmänmedicin till Väla Hälsocenter

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Specialist i Allmänmedicin till Väla Hälsocenter

Väla Hälsocenter söker nu en Allmänspecialist att ingå i teamet tillsammans med specilalisterna Adam Bengtsson och Laura Schilken samt våra ST-läkare Henrik och Rostam. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter på en vårdcentral - mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök.
I rollen som specialistläkare hos oss förekommer handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare då vi anser att del av vårt uppdrag är att utbilda morgondagens vårdpersonal. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Hos oss är alla patienter listad på fast läkarkontakt och varje läkarkontakt har en sjuksköterska så man jobbbar i team. 
Vi jobbar tvätproffesionellt genom hela vårdcentralen och samverkar över alla arbetsgrupper.

Din profil:

Du är en positiv person som tycker om ditt yrke och vi som oss vill stärka primärvården och hjälpa våra patienter.
Det är viktigt att du ser gott på samverkan och att du som vi gillar högt i tak. 

Du är specialist i allmän medicin. Du har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbete.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig trevliga kollegor, en riktigt god stämning och en hög teamkänsla. Du kommer att mötas av engagerade kollegor och vi jobbar enbart med fast personal. Förutom grymma kollegor, en stor möjlighet att påverka ditt schema och ett generöst friskvårdsbidrag vill vi lova att du kommer trivas bland oss.  

Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har även gratis parkeringsmöjlighet.

Anställning och ansökan:

Tjänstgöringsgrad samt tillträde kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Annette Davidsson på annette.davidsson@primavard.se alternativt 0721-943484.

Om vårdcentralen:

Väla Hälsocenter är likaså en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister, dietist, fysioterapeuter, arbetsterapeut, socionom och rehabkoordinator. Vi finns vid Väla Köpcenter och vi har ca 6100 listade patienter. Läs vidare här: https://primavard.se/vala-halsocenter
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Med vänliga hälsningar, 
Annette Davidsson, Tf verksamhetschef

Dela detta jobb

Specialist i Allmänmedicin till Väla Hälsocenter

Prima Vård AB