halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist i allmänmedicin till Sickla Hälsocenter

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin till Sickla Hälsocenter

Vi söker en ny medarbetare till teamet på Sickla Hälsocenter som är en vårdcentral med patienten i focus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården eller så är du ny i ditt yrke. Erfarenhet och/eller intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande då vi ser det som en mycket viktig del av vårt uppdrag, att för framtiden, utbilda morgondagens vårdpersonal. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som läkare på en vårdcentral med patienter i alla åldrar och med varierade diagnoser. 

Kvalifikationer

Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med både patienten och mottagningen i fokus. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och ditt bemötande är professionellt och ödmjukt. Du är stabil och anpassningsbar i olika situationer samt har lätt för att samarbeta. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga i syfte att skapa goda relationer med patienter såväl som kollegor.

Vi erbjuder dig

På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt.
 
Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Annette Stenberg, annette.stenberg@primavard.se

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknanden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Sickla hälsocenter

Sickla Häsocenter är en väletablerad mottagning som har funnits sedan 2003 och har ett 30 tal anställda. Vi finns i Curanten som är ett helt nybyggt hus för vård och hälsa vid Sickla köpkvarter. Där finns det restauranger och matbutiker mm samt mycket goda kommunikationer utanför dörren.

Dela detta jobb

Specialist i allmänmedicin till Sickla Hälsocenter

Prima Vård AB