halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist i Allmänmedicin till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Specialist i Allmänmedicin till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Vi Växer på Kungsgårdshälsan.

Mitt namn är Mats Göransson, jag jobbar som Allmän specialist på Kungsgårdshälsan och undrar om du vill bli min nya kollega och vara med och utveckla Kungsgårdshälsan i Ängelholm.
 

Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

 

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök.

I rollen kan även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare komma att ingå då en viktig del av vårt uppdrag är att utbilda morgondagens vårdpersonal. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

 

Din profil:

Du är en positiv person med ett intresse för livet och vårt uppdrag. Du vill liksom vi skapa en vårdcentral där man möts av ett leende och en positiv anda.

 

Du är specialist i allmän medicin. Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbete.

 

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vi har även en fast läkarstab. Vi har precis flyttat in i nyrenoverade ljusa och fräscha lokaler. Vihar nyligen öppnat BMM och BVC i Mama Mias regi.


Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har även gratis parkeringsmöjlighet.

 

Anställning och ansökan:

Tjänstgöringsgrad samt tillträde kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Camilla Widerberg på camilla.widerberg@lideta.se alternativt 010-188 52 04.

 

Om vårdcentralen:

Vår devis ”Kungsgårdshälsan den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat” beskriver kort och koncist vad vi vill erbjuda våra patienter. Vi är en privat hälsovalsenhet som ingår i Prima vård-koncernen. Vi har i nuläget ca 4300 listade patienter och en ständig pålistning. Vi har precis startat Mama Mia BVC och BMM i våra nya lokaler.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vänliga hälsningar

Mats Göransson

Specialist i Allmänmedicin

 

Dela detta jobb

Specialist i Allmänmedicin till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Prima Vård AB