halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist, biträdande överläkare, överläkare till gynekologin på Karolinska

Ort
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Specialist, biträdande överläkare, överläkare till gynekologin på Karolinska

Har du ett uttalat intresse och erfarenhet av gynekologi och/eller urogynekologi? Sök då till oss på Medicinsk enhet Gynekologi!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli del av vårt team inom benign gynekologi på Karolinska Universitetssjukhuset. Hos oss utreder, behandlar och vårdar vi patienter med gynekologiska besvär och avancerade sjukdomstillstånd.

Vi bedriver högspecialiserad kirurgi och vård med akutsjukvårdsuppdrag. Inom vår medicinska enhet finns ett flertal forskargrupper som bedriver spjutspetsforskning inom hela den gynekologiska sfären och förutom forskning inom en rad olika gynekologiska områden och sjukdomstillstånd undervisar vi även framtidens vårdpersonal.

Våra fokusområden är högspecialiserad gynekologisk kirurgi, bäckenbottendysfunktion, endometrios, reproduktiv hälsa och specialiserad gynekologi inklusive dysplasier. Läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och avdelningsassistenter arbetar i team på respektive avdelning. Vi har även ett nära samarbete med Karolinskas fysioterapeuter, stomiterapeuter, dietister och kuratorer.

Vi bemöter våra patienter och varandra med omtanke och respekt och verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn, allt detta givetvis med patienten i centrum.

Vi är stolta över vår mångfald och vi arbetar aktivt med HBTQ-frågor.

Om tjänsten
Vi söker nu en specialistläkare, biträdande överläkare, överläkare till vår verksamhet. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom gynekologi, inklusive jourarbete inom akut obstetrik och gynekologi, arbete inom gynekologisk både elektiv och akut verksamhet.

Dessutom ansvarar vi tillsammans för att främja utbildning och forskning inom vårt tema och våra högspecialiserade områden. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med gynekologi i en verksamhet med bredd och spets, med hög nivå på forskning och utbildning. Du är intresserad av undervisning och inspirerar andra.

Du är både lyhörd och har beslutsförmåga, är nyfiken på att leda och kan driva förbättringsarbete. Du samarbetar väl med andra professioner och stimuleras av tvärprofessionellt arbete. Du agerar utifrån en helhetssyn med patienten i fokus. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom gynekologi/obstetrik. Ett uttalat intresse för gynekologi och/eller urogynekologi

Meriterande: Vetenskaplig erfarenhet inom gynekologi. Dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. Jourarbete.

Forskningsmeriter vägs in vid bedömning. 

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

För överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Emilia Rotstein, Läkarföreningen

Telefon
emilia.rotstein@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Specialist, biträdande överläkare, överläkare till gynekologin på Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset