halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vårdcentralen Wisby Söder har omkring 12 850 listade patienter och här tjänstgör omkring 30 medarbetare med stark teamkänsla. På vårdcentralen drivs olika förbättringsarbeten initierade av medarbetarna i ett led att skapa effektivare rutiner, mer personcentrerad och lättillgänglig vård samt god arbetsmiljö.

Till våra patienter erbjuder vi bland annat sedvanliga läkar - och distriktssköterskemottagningar både genom bokningsbara tider och dropintider. Vi har diabetes- och astma-/KOL-mottagning, inkontinensvård, demens-, hjärtsvikts och levnadsvanemottagning samt samtalsterapi och sjukgymnast direkt. 
Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, för goda levnadsvanor samt för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet.

Primärvården i egenregi står för c:a 74% av alla listade patienter på Gotland och ansvarar i samverkan med Barnavårdsenheten även för all BVC. Primärvården på Gotland befinner sig som riket i övrigt i en utvecklingsfas med "god och nära vård" i nära samverkan med slutenvård och hemsjukvård. Sjukvårdsorganisationen är överblickbar och vi har ett nära samarbete inom organisationen och med andra aktörer i samhället. Medarbetarna har en bred kompetens och beslutsvägarna är korta.

Gotland är en bra och trygg plats att bo på. Här finns goda möjligheter att kombinera arbetslivet med familj och fritid.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att växla mellan läkarmottagningsarbete, handledning samt även vård av patienter i hemsjukvård och Säbo. Som medarbetare får du också tillsammans med ledningen goda möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av vårdcentralen. Vi prövar just nu en arbetstidsmodell 80/20 där våra fasta läkare får avsätta 20% av sin arbetstid för vårdcentralens förbättringsarbeten.

Kvalifikationskrav

Du är specialist inom allmänmedicin och har intresse för människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller intresse av diabetes samt äldres hälsa.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du sätter vården och patientens välmående i fokus, och har ett gott bemötande i möten med patienter, kollegor och andra samverkanspartners.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Nicme Ilia
Enhetschef
0498-203680
Hans Brandström
Medicinsk ledningsansvarig läkare
0498-268515
Andrea Tyburski
Specialist Allmänmedicin, diabetesansvarig.
070-584 95 17
Andrea Tyburski
Facklig representant, GLF
0498-268532
Logga

Specialist allmänmedicin

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb