halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spännande kombinationstjänst på Internmedicin, sjuksköterska/vårdsamordnare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-19

Ansök nu

Spännande kombinationstjänst på Internmedicin, sjuksköterska/vårdsamordnare

Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig med några års erfarenhet som sjuksköterska som vill vidareutvecklas och bredda dina kunskaper! 

Du blir en av två vårdsamordnare där du arbetar varannan vecka som vårdsamordnare dagtid måndag till fredag och varannan vecka som sjuksköterska dagar och kvällar samt helgtjänstgöring var femte vecka. I rollen som vårdasamordnare jobbar du inom hela det internmedicinska verksamhetsområdet; lungmedicin, AVA, IMA och allmän internmedicin.

Din placering som sjuksköterska kommer att vara på avdelning 76 där god arbetsmiljö och hög teamkänsla står i fokus! Hos oss på avdelning 76 är det viktigt att hjälpas åt, stötta varandra och ha roligt på jobbet. Är du vår nya vårdsamordnare och sjuksköterska?

Vill du veta mer om hur det är att jobba på internmedicin? Läs om om avdelning 76 här!

Stor variation på internmedicin - Danderyds sjukhus


Avdelning 76 har 12 vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 18 år och uppåt som har ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser. Vi håller till i nyrenoverade, rymliga lokaler med stor, härlig terrass för lunch- och fikarasten. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

Hos oss är arbetet som sjuksköterska omväxlande och utvecklande. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. I ditt dagliga arbete har du stöd av bland annat koordinator, paramedicinare, dietist samt farmaceut.

Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från de övriga verksamhetsområden inom sjukhuset vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med såväl akuta som kroniska tillstånd

Du erbjuds:

• På sikt goda möjligheter till stöd för akademisk utbildning inom omvårdnad samt möjlighet att få gå handledarutbildning, för att kunna utvecklas i rollen som studenthandledare.
• Friskvårdsbidrag 3000 kr/år.
• Kvarstannandebonus.
• ATK-tid enligt arbetstidsavtalet
 

Arbetsbeskrivning vårdsamordnare

Vårdsamordnarens uppgift är att bistå vårdteamet i tidig utskrivningsplanering genom att skapa en kvalitetssäker utskrivningsprocess utifrån patientens individuella behov i nära samverkan med patient, vårdteam, primärvården och kommunens biståndsbedömare.

Detta genom att snarast efter inskrivning:

• Kartlägga patientens sociala bakgrund, vilken hjälp finns redan, vilka eventuella nya behov har uppstått.
• Samverka med paramedicinare kring bedömningar inför utskrivningsplaneringen.
• Samarbeta med andra aktörer inom regionen: geriatrik, ASIH, palliativ slutenvård och rehabilitering i samråd med vårdteamet för att patienterna ska får rätt vård på rätt plats.
• Kommunicera med biståndsbedömare samt primärvård genom det gemensamma IT systemet Webcare.
• Arbeta efter och ha kunskap om lagarna inom området: t ex HSL, SoL, LSS


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och som utmanas av att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Du bör ha god kunskap om sjukvårdens system samt lätt för att bygga närverk och skapa förtroende. Du bör vara strukturerad då arbetet innebär många olika arbetsuppgifter och kontakter. Tidigare erfarenhet som vårdamordnare samt arbete inom akutsjukvården är meriterande. Vi ser till personlig lämplighet vid en anställning hos oss.
 

Personliga egenskaper

Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värdesätter liksom vi gott samarbete och bidrar till bra teamkänsla.
 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning som sjuksköterska 38,25 h/vecka med uppdrag som vårdsamordnare på 50%.

Urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om verksamheten 

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna. 
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

Spännande kombinationstjänst på Internmedicin, sjuksköterska/vårdsamordnare

Danderyds Sjukhus AB