halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SOS-sjuksköterska till SOS Alarm AB Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-29

Ansök nu

SOS-sjuksköterska till SOS Alarm AB Göteborg

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1100 stolta SOS:are.


Brinner du för att göra skillnad för andra människor Vi söker fler medarbetare som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet? Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? Som SOS-sjuksköterska hos oss får du möjlighet att växa, både yrkesmässigt och som person, samtidigt som du bidrar till något stort och viktigt tillsammans med fantastiska kollegor. 

Vem är du?
För att arbeta som SOS-sjuksköterska hos oss behöver du ha en svensk sjuksköterskelegitimation, tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Som SOS-sjuksköterska har du en dygnsgående tjänst med möjlighet att påverka ditt eget schema. 

Du står för våra värderingar och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla både kollegor och verksamheten. Hos oss på SOS Alarm är våra värderingar hjärtat av kulturen och stor vikt läggs vid att du kan ta till dig av våra värderingar Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande

I den här filmen beskriver vår förra SOS-sjuksköterska Ia sitt arbete. Idag har Ia gått vidare till nya utmaningar inom SOS Alarm.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss! 

Ansökan
Låter SOS Alarm som en plats för dig? Ansökan senast den 30/11 men vi vill såklart ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du inleder din anställning med en internutbildning med full lön som startar enligt överenskommelse under våren 2022. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Gruppchef Linda Fröjd via mail: linda.frojd@sosalarm.se. 

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (1985:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Dela detta jobb

SOS-sjuksköterska till SOS Alarm AB Göteborg

SOS Alarm Sverige AB