halsojobb.se

SOS-sjuksköterska till Östersund

Ort
Utgår

2021-10-01

Ansök nu

SOS-sjuksköterska till Östersund

Vill du prova något annat än ett traditionellt sjuksköterskearbete?

Har du några års erfarenhet och vill använda din kunskap och fingertoppskänsla på ett nytt sätt? Att vara SOS-sjuksköterska kräver ansvarstagande, empati och en närvaro utöver det vanliga. Du behöver vara professionell och både kunna samverka nationellt och arbeta självständigt.  Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? om ett bra arbetsklimat och fantastiska kollegor är viktigt för dig så kan SOS Alarm vara rätt plats för dig.

Som SOS-sjuksköterska är du en del av navet som skapar trygghet och säkerhet när du möter de människor som ringt 112. Det huvudsakliga uppdraget består i att vara ett bakre medicinskt stöd för våra SOS- operatörer, ansvara för det virtuella väntrummet samt att bidra i vår kompetensutveckling.

Är du rätt för oss?
För att arbeta som SOS-sjuksköterska hos oss behöver du en svensk sjuksköterskelegitimation, tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Hos oss på SOS Alarm är våra värderingar hjärtat av kulturen och stor vikt läggs vid att du kan ta till dig våra värderingar Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande. VI värderar personliga egenskaper högt och eftersom vi är den första länken i akutsjukvården är flexibilitet en förutsättning. 

Eftersom vi är en dygnet runt verksamhet arbetar vi treskift. 

Du får  en intern utbildning som delvis kan komma att genomföras på vår utbildningsenhet i Kista, Stockholm. 

Ansökan
Låter SOS Alarm som en plats för dig? Ansökan senast den 1/10 men vi vill såklart ta del av din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad så  är du mer än välkommen att kontakta Gruppchef Jonny Holmberg via mail till jonny.holmberg@sosalarm.se 

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

 

Dela detta jobb

SOS-sjuksköterska till Östersund

SOS Alarm Sverige AB