halsojobb.se

Sommarvikarierande undersköterskor/vårdbiträden sökes omgående till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Sommarvikarierande undersköterskor/vårdbiträden sökes omgående till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna

Sommarvikarierande undersköterskor sökes omgående till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna

Björkgården är ett Silviacertifierat vård- och omsorgsboende, beläget i Solna, med 51 platser fördelat på 5 avdelningar, varav en avdelning är demens. Björkgården drivs av Förenade Care som ingår i Forenede Koncernen vilket är ett danskt familjeföretag med verksamhet inom vård och omsorg. Vårt motto är omtanke, vänlighet och service vilket genomsyrar den vård vi ger våra boende. Björkgården är ett profilboende som i dagsläget inriktar sig på informationsteknik som i mars kommer att ändras till idrott- och friluftsliv. Detta innebär ett spännande arbete med utveckling mot en ny profil. Inom Förenade Care finns det stora möjligheter att utvecklas och arbeta med kvalité där beslutsvägarna är korta. Som anställd i Förenade Care finns det tillgång till en mängd förmåner som bland annat kostnadsfri sjukrådgivning/medicinsk hjälp genom Doktor.se, för en själv och familjen, samt en del andra förmåner som rabatter och friskvård.

Kommunikationerna är goda. Björkgården är beläget nära Näckrosens tunnelbana dit man promenerar på bara ett par minuter. Utanför Björkgården går också bussar till bland annat Odenplan, Solna- och Sundbybergs pendeltågstation.

Nu söker vi vikarierande undersköterskor till sommaren som arbetar med hjärta och kompetens. Vi ser att du är en ödmjuk person som kan läsa av våra boendes behov och kunna se människan bakom behoven. Du har ett positivt förhållningssätt och är delaktig i att skapa arbetsglädje i vårt multiprofessionella team. Som vår teammedlem tar du din profession på största allvar och ser också vikten av att hela tiden utvecklas i din roll genom reflektion och förbättringsarbete. Hos oss har man eget ansvar och kan självständigt inhämta information om verksamheten och omvårdnaden på eget initiativ. Detta för att kunna sträva efter att erbjuda våra boenden den bästa omvårdnaden.

Du bör kunna uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift då du är skyldig att dokumentera i vårt journalsystem Safedoc, enligt SoL, samt kunna rapportera dina omvårdnadsobservationer och reflektioner till arbetsledande personal. Björkgården lägger ett stort fokus på måltider, så intresse och kunskap för matlagning/bakning är stort plus.

Meriterande kvalifikationer är:

-Erfarenhet vård- och omsorg.

-Silviautbildning

-BPDS-admistratör

-Erfarenhet av tidigare ombudsansvar inom ett eller flera områden, såsom kost, dokumentation etc.

Ansökan tas endast emot per e-post

Dela detta jobb

Sommarvikarierande undersköterskor/vårdbiträden sökes omgående till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna

Förenade Care AB