halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sommarvikarier vård och äldreomsorg

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sommarvikarier vård och äldreomsorg

Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Arbeta 8 veckor, vi betalar för 10!

Om du arbetar minst 80 % i 8 veckor under perioden första juni till sista augusti så betalar vi för två extra veckor.

Vill du ha världens roligaste arbete i Sveriges vackraste kommun? Är du en empatisk och serviceinriktad person som drivs av att ge människor en meningsfull tillvaro? Då kan du vara rätt person för oss till sommaren 2022. Sotenäs kommun söker nu semestervikarier till hemtjänst, särskilda boenden, korttidsenheten samt dagverksamhet.

Vi erbjuder dig månadsanställning eller timanställning, efter dina önskemål, och en tjänstgöringsgrad mellan 50 % och 100 %, efter dina önskemål. För att ta del av erbjudandet om att arbeta 8 veckor och få betalt för 10 veckor, behöver du har varit i tjänst minst 80% av tiden under 8 veckor i juni - augusti. 

Arbetsuppgifter

Som semestervikarie i Sotenäs kommun kommer du arbeta utifrån fastställt schema dag som kväll både vardag och helg för att skapa en meningsfull tillvaro för våra brukare och få dem att känna sig trygga. Du har ett gott bemötande och har god förmåga att skapa en känsla av meningsfullhet.

Du strävar efter att brukaren får sitt självbestämmande och sin integritet respekterad och sina behov tillgodosedda utifrån individuellt anpassad omsorg och omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fyllda 18 år och det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg. För att lyckas som semestervikarie hos oss behöver du vara social, empatisk, initiativrik och du ska kunna arbeta både självständigt och i team.

Vi behöver semestervikarier under perioden Juni-Aug 2022 och söker i första hand dig som har möjlighet att arbeta hela semesterperioden (vecka 25-33). Vi ser gärna att du har möjlighet att genomgå introduktion under perioden mars-maj och även kunna arbeta extra under lov och helger för att kunna vara så väl förberedd som möjligt för uppdraget som sommarvikarie.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Bifoga gärna kontaktuppgifter till en eller flera referenser.

Utdrag ur belastningsregistret kommer begäras in inför en ev. anställning så bra om du beställer detta ifrån polismyndigheten i god tid inför en ev. anställning.

Sista ansökningsdag är 2022-06-30

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att ansöka! Varmt välkommen med din ansökan!

Du kan även ansöka genom att skicka in din ansökan till:

sommarjobbomsorgen@sotenas.se

Välkommen med din ansökan!

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Sommarvikarier vård och äldreomsorg

Sotenäs kommun