halsojobb.se

Sommarvikarier - Undersköterskor till Hälso och sjukvård

Företag Ystads Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sommarvikarier - Undersköterskor till Hälso och sjukvård

Om arbetsplatsen

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. 

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. 

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett sommarvikariat i undersköterskegruppen hälso och sjukvård. Här arbetar du dagligen i team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. 
Du utför arbetsuppgifter på uppdrag av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Arbetet innebär att Du arbetar självständigt med återrapportering till ansvarig sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker Dig yrkesvana undersköterska med erfarenhet från hälso och sjukvård.

Vi välkomnar även Dig studerande sjuksköterska termin fem att söka sommarvikariat

Vi förutsätter att du är en trygg, noggrann, ansvarsfull och självständig individ som även fungerar bra i teamet. Du är kommunikativ och har ett driv i ditt arbete. Du är positiv, har ett gott bemötande och positiv till nya utmaningar.

B-körkort erfordras

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-17

Tidsbegränsad till: 2019-09-01

Tillträdesdag kan diskuteras
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   37.19

Anställning

Två eller fler

Arbetstid: Schema.

Övrigt

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Kontaktperson

Stefan Nilsson

Enhetschef 0722042541

Dela detta jobb

Sommarvikarier - Undersköterskor till Hälso och sjukvård

Ystads Kommun