halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarvikarier Undersköterska/vårdbiträde

Ansök nu

Sommarvikarier Undersköterska/vårdbiträde

Verksamhet: Förenade Care Liljefors tog 4

Adress: Liljefors torg 4

Postnummer: 754 29 Uppsala

Rubrik:

Vi söker sommarvikarier vårdbiträden/undersköterskor som vill vara med och förgylla sommaren för våra boenden.

Beskrivning av verksamheten.

I juni 2012 öppnade Förenade Care Liljefors Torg 4, ett vårdboende för 70 personer med olika behov av omsorg och stöd vid Liljefors Torg i centrala Uppsala. De boende har olika diagnoser, så som demenssjukdom, psykisk ohälsa eller stora omvårdnadsbehov. Läs mer på vår hemsida; www.forenadecare.com

Vi arbetar utifrån personcentrerad vård, där allt vi gör utgår från varje enskild boendes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto - Omtanke Vänlighet och Service

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gillar att arbeta med äldre och som vill vara med och förgylla sommaren för våra boende här på Liljefors torg 4. Vi erbjuder äldre och funktionshindrade vård, omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra boende. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje vårdtagare som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person.

Det är viktigt att människor vill ta ansvar för, och utvecklas i sitt arbete. Att kunna påverka både verksamhetsinnehåll och den egna arbetssituationen ser vi som en förutsättning för att våra anställda ska känna delaktighet och ansvar för den verksamhet vi bedriver. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för våra medarbetare.

Kvalifikationer

Omvårdnad och omsorg om de boende. Vi jobbar med kontaktmanskap och lägger stor vikt på denna roll som vi ser som en nyckelperson för våra vårdtagare. Medarbetarna blir ofta delegerade att ge läkemedel, sondmat, insulin samt såromläggningar.

Krav:

Undersköterskeutbildning/vårdbiträde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att svenska språket är gott i tal och skrift. Vi på Liljefors torg 4 vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Vi vill att våra medarbetare bidrar till ett bra kvalitetsarbete på Liljefors torg 4 som ger oss förutsättningarna att driva en god och säker vård.

Arbetstid/varaktighet

Dag/kväll/helg och natt

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Tillträde
Under Maj/juni

Lön
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Enhetschef Liljefors Torg 4:

Sarai Brännkärr Tel: 0739–015640

Gruppledare bemanning:

Patrik Eriksson Tel: 0761-049745

Ansökan
Se nederst på sidan.

Sista ansökningsdag?
2022-03-31

Dela detta jobb

Sommarvikarier Undersköterska/vårdbiträde

Förenade Care AB