halsojobb.se

Sommarvikarier/timvikarier till Ferlin

Ort
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Sommarvikarier/timvikarier till Ferlin

Förenade Care tog över driften av Ferlin vård- och omsorgsboende 2019-01-08 och med anledning av det söker vi nu fler timvikarier/sommarvikarier som tillsammans med oss vill vara med och utveckla verksamheten. För att möjliggöra semester för våra tillsvidareanställda medarbetare söker vi nu sommarvikarier inför semesterperioden jun-aug- 19. Ferlin är uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. 

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.  

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet! 

Arbetsuppgifter
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Vi arbetar efter vår egen samt Uppsala Kommuns värdegrund. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och öppenhjärtat sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare. På Ferlin tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa hög trivsel.

Arbetstid/Varaktighet
Sommarvikariat juni-aug 2019.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du kan börja som timvikarie redan nu i vår för att hinna bli inskolad och få erfarenhet inför sommarperioden. 

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
2019-04-22. 
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Sommarvikarier/timvikarier till Ferlin

Förenade Care AB