halsojobb.se

Sommarvikarier till vård och omsorg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Sommarvikarier till vård och omsorg

Arbetsplatsen

Lax, Riddarvecka och dressinåkning förknippar många med Gullspångs kommun. 
Gullspång i gamla Skaraborgs län gränsar till Värmland och Örebro län och är omgiven av Vänern, Skagern och Unden. För den som vill vidareutbilda sig finns universiteten i Karlstad och Örebro samt Högskolan i Skövde inom pendlingsavstånd. 

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett meningsfullt och varierande sommarjobb där du gör skillnad och får träffa många olika människor? Vill du också ha ett sommarjobb där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom en stor organisation och får viktiga meriter och erfarenheter för en lång tid framöver? Då tycker vi att du bör söka sommarvikariat inom Gullspångs kommun. 

Vi har varje sommar behov av flera sommarvikarier inom våra olika verksamheter inom vård och omsorg som täcker upp när ordinarie personal är på semester. Ett sommarjobb inom Gullspångs kommun är roligt och omväxlande samtidigt som det ger dig värdefulla erfarenheter, större kontaktnät och kanske nya möjligheter till jobb. 

Hos oss kan du sommarjobba inom följande områden: 

•Äldreomsorg, LSS och verksamheten för ensamkommande barn 
•Kost 

Kvalifikationer

Du har fyllt 18 år och är flexibel, social och har lätt för att anpassa dig. Ett gott bemötande och samarbetsvilja är viktigt i verksamheterna. Det är också bra om du kan arbeta självständigt under ansvar och är stresstålig. Eftersom arbetet innebär kontakt med brukare och anhöriga behöver du kunna förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift för att undvika missförstånd. 

I första hand blir du som är utbildad undersköterska och har körkort anställd inom äldreomsorg och LSS. Om du vill sommarjobba inom verksamheten för ensamkommande barn är B-körkort ett krav. Då det är viktigt med kontinuitet i vår verksamhet kommer vi även att prioritera sökande som har möjlighet att arbeta hela sommaren. 

Övrigt

Via ansökningslänken kommer du till vår hemsida, där du kan lämna din ansökan.

Anställningsvillkor

Timlön,

Timavlönad

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Gullspångs kommun Vård- och omsorg

Arbetsgivarens referensnummer: 7/19-B

Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Kontaktpersoner

Bemanningsenheten
Telefon: 0551-36089

Fackliga kontaktpersoner

Gunilla Gustavsson
Kommunal
Telefon: 0506-36000
E-post: Gullspang.vanervast@ kommunal.se

Dela detta jobb

Sommarvikarier till vård och omsorg

Gullspångs kommun