halsojobb.se

Sommarvikarier till Rådmansgatan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-03

Ansök nu

Sommarvikarier till Rådmansgatan

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care driver Rådmansgatans vård- och omsorgsboende på uppdrag av Östersunds kommun. Rådmansgatan är beläget inom området Hornsberg på Frösön. Boendet har 34 lägenheter fördelade på fyra enheter och två våningsplan. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER Utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen prioriteras men även vårdbiträden med erfarenhet från äldreomsorgen. Meriterande är tidigare delegering inom HSL.

PERSONLIGA EGENSKAPER Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS Ja

KRAV Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET  Timanställning/Sommarvikariat

LÖN Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

EMMA HOLMBERG

Verksamhetschef

Förenade Care Rådmansgatan, Rådmansgatan 16-18, 832 42 Frösön

Mobil: 073-901 57 77

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Rådmansgatan

Förenade Care AB