halsojobb.se

Sommarvikarier till Nattpatrullen och Trygghetslarmet

Företag Solna stad
Ort
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Sommarvikarier till Nattpatrullen och Trygghetslarmet

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Inför sommaren 2019 söker vi nu sommarvikarier till våra olika verksamheter inom omvårdnadsförvaltningen.

Om arbetsplatsen

Nattpatrullen tar hand om de kunder som är beviljade insatser nattetid. Totalt finns det tre nattpatruller som arbetar mellan kl. 21-07. I varje patrull strävar vi efter att det ska vara en man och en kvinna. Larmpatrullen bemannas av 2 personer dygnet runt, uppdelat på 3 pass.

Patrullen utgår från Seniorstaden Hallen, där vi delar lokal med Humaniora hemtjänst. Adressen dit är Lövgatan 45.

Vad innebär arbetet?

Nattpatrullen utför biståndsbedömda insatser, omvårdnad och tillsyn. Vi använder en smartphone för kvalitetssäkring av verksamheten. Det ingår dokumentation och rapportering i arbetsuppgifterna. Vi har delat in Solna i tre distrikt och man cirkulerar mellan distrikten. Man kör bil i tjänsten och helgtjänstgöring ingår. I verksamheterna pågår ett arbete med att införa Digitala låsvred och på sikt kommer det att förenkla vår nyckelhantering.

Vi söker dig som:

Skall-krav

  • Är utbildad undersköterska alternativt har pågående studier till högre utbildning (t.ex. sjuksköterska/läkare)
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom äldreomsorg
  • B-körkort
  • Du kan hantera smartphone som arbetsverktyg
  • Behärskar svenska i tal- och skrift.

Som person är du självgående och har god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har också ett gott omdöme och lyssnar och är mottaglig för motparten.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 21 juni 2019. I dagsläget vet vi inte exakt hur många sommarvikarier vi kommer att behöva till varje verksamhet, men vi ser gärna att du som, liksom vi, vill hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot våra behov inför sommaren 2019.

I denna rekryteringsprocess ingår följande moment: telefonintervju, referenstagning, speedintervju + arbetsprov på plats. Vänligen ange dina referenser i samband med ansökan.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Solna stads rekryterare, via rekrytering@solna.se

Vid frågor som handlar om Humaniora hemtjänst är du välkommen att höra av dig till Biträdande verksamhetschef Eva Dahlby, eva.dahlby@solna.se 

Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Nattpatrullen och Trygghetslarmet

Solna stad