halsojobb.se

Sommarvikarier till LSS gruppbostad

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Sommarvikarier till LSS gruppbostad

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

 

 

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

 

Socialtjänsten i Lomma kommun erbjuder olika former av råd, stöd, omsorg och hjälp för att kommuninvånarna ska ha goda möjligheter att leva ett bra liv. Förvaltningen är en beställar- utförarorganisation, vilket betyder att den kommunala utförarorganisationen arbetar på uppdrag från myndigheten

Arbetsbeskrivning

Vill du vara del i en LSS verksamhet under utveckling? Brinner du för att ge stöd och service åt människor med behov av särskilda insatser.

 

Vi söker timvikarier inför sommaren till våra gruppbostäder inom LSS, du som söker ska kunna arbeta hela sommaren speciellt under mellan vecka 27-33.

Yrket kräver att du är ansvarstagande, samt att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för människorna vi arbetar för. Vidare är det viktigt att du pedagogiskt kan stimulera och motivera denne enskilde i att utöka sina egna möjligheter till ett självständigt liv.

 

Personliga egenskaper såsom flexibilitet, förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne är sådant vi förutsätter. Vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor.

Kvalifikationer

- Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete - Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen funktionsnedsättning

 

För samtliga tjänster är körkort är ett krav.

 

Vidareutbildning kring funktionsnedsättningar, teckenspråk, LAB och TEACCH är meriterande. Arbetslivserfarenhet från funktionshinderområdet är meriterande.

 

Verksamheterna bedrivs dygnets alla timmar och kan variera beroende på verksamhet.

 

Vi begär utdrag ur belastningsregistret för anställning

 

Anställningens omfattning

Timavlönad

Ansökan

Referensnummer: 27-2020

Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Anställning

Tidsbegränsad anställning

 

Kontakt

Mikael Klang

0733-411589

 

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

 

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till LSS gruppbostad

Lomma Kommun Socialförvaltningen