halsojobb.se

Sommarvikarier till Lomma kommuns hemtjänst

Ansök nu

Sommarvikarier till Lomma kommuns hemtjänst

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Hemtjänstens verksamhet är fördelad på tre enheter med två placerade i Lomma och en i Bjärred. Hemtjänsten övergick till kommunal regi den 1 mars 2019 och ansvarar för vård och omsorg till brukare i ordinärt boende.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i hemtjänsten i Lomma kommun. Som medarbetare i hemtjänsten ger du god omvårdnad och social omsorg och kommer att ingå i ett team med kollegor där kontinuitet och personcentrerad vård är prioriterade områden. Arbetet utgår från att stötta äldre människor så att de kan ha ett så självständigt liv som möjligt samt bygger på stor respekt för den enskildes behov och önskan. Vi arbetar med nära samverkan med övriga professioner runt brukaren såsom sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. I arbetet ingår det att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation.

Vi söker semestervikarier på heltid och deltid under perioden juni till augusti samt timvikarier till ordinarie verksamhet. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Vi söker semestervikarier till både Lomma och Bjärred, skriv i ditt personliga brev vad du är intresserad av.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta hos oss och göra skillnad för de äldre i Lomma kommun. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg samt social dokumentation. Du har god datorvana och känner dig trygg med att möta nya människor i olika sammanhang. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt.

För att lyckas i rollen är du trygg, stresstålig, lösningsfokuserad och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för brukarens behov. Du har god samarbetsförmåga och är empatisk i mötet med andra människor.

Att kunna cykla är ett krav på samtliga tre enheter. B-körkort krävs på enheterna Bjärred och Solberga (Lomma). B-körkort är inte ett krav på enheten Havsblick (Lomma).

Urval kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningens omfattning

Timavlönad

Ansökan

Referensnummer: 21-2020

Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Anställning

Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontakt

Anna Sobaszek

0733-411200

Viktoria Nyman

0733-41 12 92

Steinunn Ingolfsdottir

0730-342 084

Agneta Hansson

040-6411000

Emma Holkkola

040-6411000

Jenny Hansson

040-6411000

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Lomma kommuns hemtjänst

Lomma Kommun Socialförvaltningen