halsojobb.se

Sommarvikarier till Humaniora hemtjänst dag/kväll/helg

Företag Solna stad
Ort
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Sommarvikarier till Humaniora hemtjänst dag/kväll/helg

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Inför sommaren 2019 söker vi nu sommarvikarier till våra olika verksamheter inom omvårdnadsförvaltningen.

Om arbetsplatsen

Humaniora hemtjänst är den kommunala hemtjänstutföraren i Solna. Vi har verksamhet mellan kl.07-22 uppdelat på dag respektive kvällspatrull. Dagpersonalen börjar kl.07.00 eller 07.30, arbetar som längst till 16.30. Kvällspersonalen arbetar mellan kl.16.30-22.00. Man arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. Vi har totalt sex grupper och har lokaler på Lövgatan 45 i Råsunda, Björnstigen 137 i Bergshamra, Förvaltarvägen 21 och Bredkilsbacken 1. För att kvalitetssäkra verksamheten så använder vi en smartphone för registrering av besöken. Vi håller även på att införa digitala låsvred för att på sikt kunna förenkla vår nyckelhantering.

Vad innebär arbetet?

Vi utför biståndsbedömda insatser hos våra kunder i deras hem. Det innefattar såväl omvårdnad som olika serviceinsatser. Skriftlig dokumentation och rapportering ingår. Som kontaktperson är man vid behov behjälplig vid olika kontakter, tex vårdcentral.

Vi söker dig som:

Skall-krav

  • Är vårdbiträde, undersköterska eller har annan pågående studier inom vård och omsorg (t.ex. sjuksköterska eller läkare)
  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Kan hantera smartphone som arbetsverktyg

Meriterande-krav

  • B-körkort
  • Om du kan cykla

Som person har du ett gott omdöme, lätt för att samarbeta med andra och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och har en förmåga att lyssna och är mottaglig för motparten.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 21 juni 2019. I dagsläget vet vi inte exakt hur många sommarvikarier vi kommer att behöva till varje verksamhet, men vi ser gärna att du som, liksom vi, vill hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot våra behov inför sommaren 2019.

I denna rekryteringsprocess ingår följande moment: telefonintervju, referenstagning, speedintervju + arbetsprov på plats. Vänligen ange dina referenser i samband med ansökan. 

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Solna stads rekryterare, via rekrytering@solna.se

Vid frågor som handlar om Humaniora hemtjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Biträdande verksamhetschef Eva Dahlby, eva.dahlby@solna.se

Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Humaniora hemtjänst dag/kväll/helg

Solna stad