halsojobb.se

Sommarvikarier till Björkbacken Dalby

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-13

Ansök nu

Sommarvikarier till Björkbacken Dalby

Vill du bli en i vårt härliga team?

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.
För att förstärka vårt team under sommaren söker vi nu engagerade vårdbiträden/undersköterskor. Har du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet är Du kanske den vi söker? Vi erbjuder våra boende omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra boende. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
 
KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som är undersköterska, vårdbiträde och/eller har erfarenhet inom vård och omsorg.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi på Björkbacken vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje boende som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person. Det är viktigt att du är engagerad och vill ta ansvar för, och utvecklas i ditt arbete.

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning med start omgående och/eller sommarvikariat under veckorna 25-32 tjänstgöringsgrad efter överenskommelse.

Schemat
Dag/kväll samt varannan helg.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Michael Kronqvist
michaelk@forenadecare.com

Björkbacken
Förenade Care AB
Pinnmöllevägen 200
247 55 Dalby

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Björkbacken Dalby

Förenade Care AB