halsojobb.se

Sommarvikarie till Särskilt boende

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Sommarvikarie till Särskilt boende

Vi välkomnar nu dig som vill söka sommarjobb på Förenade Care, Kopparsvanen Särskilt boende i Åtvidaberg. Tillsammans med härliga kollegor arbetar vi för att ge vårdtagare den hjälp de behöver, trygghet och en meningsfull vardag.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
I arbetet lyckas du som har en god social förmåga, ser varje vårdtagares behov, är noggrann och tar ansvar. Du tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse av att möta varje vårdtagare som en unik individ.

Arbetsuppgiften är omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. Dokumentation ingår vilket innebär att du som arbetar hos oss har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vår verksamhet genomsyras av ledorden: Vänlighet, omtanke och service.

Kopparsvanen drivs av Förenade Care och ligger i Åtvidaberg. Vi har 7 avdelningar med 73 lägenheter. Två av dessa avdelningar är demens. Kopparsvanen är ett modernt nybyggt och nyrenoverat äldreboende med vacker utemiljö.

Maten lagas från grunden av våra 7 köksbiträden med menyer som är säsongsanpassade, näringsberäknade och där våra vårdtagare får vara med och ha inflytande över vilka maträtter som serveras. Vårdtagaren erbjuds dagliga gemensamma aktiviteter för social samvaro, motion och gemenskap. 

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. Vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss. Vi värnar också om vår personals trygghet och följer givetvis rekommendationerna avseende godkänd skyddsutrustning. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Arbetstid dag/kväll och vardag/helg.
Vikariat. Timvikariat.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

KONTAKTPERSON
Verksamhetschef
Josefine Olaisen Lundh
josefineol@forenadecare.com

Enhetschef
Susanna Radford
susannar@forenadecare.com

ADRESS
Kopparsvanen
Ingatorpsvägen 4C
597 43 Åtvidaberg

 

 

Dela detta jobb

Sommarvikarie till Särskilt boende

Förenade Care AB