halsojobb.se

logga

Sommarvikarie till autistisk kille i Kalmar

Ansök nu

Sommarvikarie till autistisk kille i Kalmar

Om kunden: En glad kille i 23-års åldern som bor i Kalmar. Han har autism och kognitiv problematik och behöver stöd och pepp i allt i sin vardag så det blir så tryggt och förutsägbart som möjligt. Han tycker om att vara aktiv och hitta på saker. Måndag till fredag är han på jobbet och har då inte sin assistent med sig.

Arbetsbeskrivning: Som assistent förväntas du följa med kunden på det han önskar göra, samt vägleda honom rätt när det behövs. Assistenten förväntas aktivera och stimulera utifrån kundens behov och förmåga. Du behöver vara lyhörd, kreativ och ha förmågan att läsa av kunden.

Din bakgrund: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg. Erfarenhet från arbetet med barn eller vuxna med autism är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.

Om anställningen: Timanställd vid behov. Sommarvikariat under veckorna 26-34. Måndag till fredag är arbetstiderna 15.00-8.30 och på helgerna 8.30-8.30, det är sovande jour.

 Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

logga
Sommarvikarie till autistisk kille i Kalmar

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB