halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Vaxholms äldreboende består av 3 enheter med ett gemensamt natteam. Arbetet är självständigt och utgår från gruppens planering
Vi erbjuder ett fritt arbete med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett sammanhållet team med högt i tak som jobbar lösningsinriktat och har roligt på jobbet.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi sommarvikarier natt.

Som undersköterska i verksamheten har du ett omväxlande och innehållsrikt arbete. Du hjälper till att skapa en meningsfull vardag för den enskilde och ger våra boende trygghet i sitt eget hem. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild boendes behov så att stödet utformas individuellt utifrån genomförandeplanen.

Social dokumentation är centralt i vår verksamhet. Du gör SOL anteckningar samt skriver genomförandeplaner i våra verksamhetssystem. Vi arbetar ständigt tillsammans med att utveckla vår verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du är undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av liknande arbete. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta natt är det meriterande.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet. Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig och har en personlig mognad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons så snart som möjligt då vi kommer kalla till intervjuer löpnade.

Vi har ingen möjlighet att ta emot din ansökan på annat sätt.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Sommarvikariat undersköterska vaken natt Vaxholms äldreboende

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb