halsojobb.se

Sommarvikariat till joursjukvård

Ort
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Sommarvikariat till joursjukvård

Arbetsplatsen
Vill du vara en del av hemsjukvården som Förenade Care driver på uppdrag av Uppsala kommun? Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande legitimerad distriktssjuksköterska/sjuksköterska, med erfarenhet från arbete i kommunal hälso- och sjukvård.

Förenade Care driver hemsjukvård och är en privat utförare i Uppsala kommun. Inriktning sker mot äldre personer i både ordinärt boende samt SÄBO. Vår värdegrund är att arbeta utifrån: omtanke, vänlighet och service. Vi arbetar med personcentrerad vård där vi alltid utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan & behov. Tillsammans arbetar vi för att förbättra och hela tiden utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som legitimerad sjuksköterska är du med och skapar förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt. Som sjuksköterska inom hemvården är du ansvarstagande, klarar av både självständigt arbete och värnar om teamarbetet. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, är noggrann och självständig.

På vår enhet är bemötandet en extra viktig del i det dagliga arbetet och vi lägger stort fokus på den personcentrerade vården och ett salutogent förhållningssätt
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Vi använder Safe-Doc som dokumentationssystem. Det finns både beredskapsläkare samt arbetsledare att tillgå under arbetspasset.

Kvalifikationer
Du är legitimerad distriktssjuksköterska/sjuksköterska med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande och flexibel.

Vi söker dig som har några års erfarenhet och är trygg i din roll som sjuksköterska. Du ska kunna ta egna bedömningar och beslut då denna tjänst är under jourtid.  Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort

Arbetstid/varaktighet
Vikariat under sommaren. Timanställning. Arbetstider kl.16:00-02:00, sedan beredskap i hemmet fram till 07:00.

Sista ansökningsdag 
2021-04-15

Välkommen med din ansökan och CV. Intervjuer kommer att genomföras under ansökningstiden.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Madelene Björck, Enhetschef
Tel: 073-9735718
E-post: madeleneb.uppsala@forenadecare.com 

Dela detta jobb

Sommarvikariat till joursjukvård

Förenade Care AB