halsojobb.se

Sommarvikariat till aktiv ung kvinna på Lidingö

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

Sommarvikariat till aktiv ung kvinna på Lidingö

Jag är en 28-årig tjej, boende på Lidingö, som pga. en fysisk funktionsnedsättning, behöver personliga assistenter. Jag är jurist och jobbar på Förvaltningsrätten.

Som assistent assisterar man med mig i mitt hem, på mitt jobb och i olika sociala sammanhang. Det är därför viktigt att du som person och i din egen livssituation är flexibel både när det gäller arbetsuppgifter, tider, nya platser och miljöer. Som person vill jag att du har stor förståelse för mitt behov av integritet och att du är empatisk och lyhörd. Även om jag saknar fysisk förmåga att utföra många praktiska göromål är det viktigt att det är jag som får bestämma hur jag vill ha det. Då mina assistenter arbetar väldigt nära mig kommer stor hänsyn tas till hur jag uppfattar att vi kan fungera tillsammans.

P.g.a. arbetets art söker jag en kvinna mellan 25 – 50 år.

Du som söker ska inte vara rökare och inte allergisk mot pälsdjur då jag ofta får besök av en av min familjs hundar.

Arbetet är inte förlagt enbart i mitt hem utan även på min arbetsplats och vid ev fritidsaktiviteter.

Som assistent ingår man i den arbetsgrupp som består av fem assistenter. Under arbetstiden arbetar du dock ensam med mig.

Tjänsten, är ett sommarvikariat, en timanställning för en del av mina övriga assistenters sommarledighet. Det gäller arbete dagtid, kvällstid, en del nattpass och helger med arbetstid upp till ca halvtid för veckorna, 23 – 27 och veckorna 31-34. Till hösten kan det bli aktuellt med tillfälliga pass vid övriga assistenters frånvaro. Det är dock inte nödvändigt att du har möjlighet att vara kvar efter vecka 34.

Jag är din arbetsledare och min mamma är min medarbetsledare. Det är alltså vi två som kommer att leda dig i ditt ev. arbete hos mig.

Om du tycker ovanstående är något för dig; Beskriv i ett personligt brev varför du söker denna tjänst, vem du är, vad du har arbetat med tidigare och ev referenser. Maila din ansökan till jobb@hsaab.se och märk med referens 188

Dela detta jobb

Sommarvikariat till aktiv ung kvinna på Lidingö

Förenade Care AB