halsojobb.se

-->

Sommarvikariat som djurtekniker/djurskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Sommarvikariat som djurtekniker/djurskötare

 

Vi erbjuder
Sommarvikariat som djurtekniker/djurvårdare till Avdelningen för Komparativ Medicin (AKM) på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Ett stimulerande arbete i en grupp engagerade medarbetare som gemensamt arbetar för djurens allra bästa och samtidigt månar om den forskning som bedrivs.
Vårt uppdrag på AKM är att erbjuda en försöksdjursanläggning med hög kvalitet, kunskap och god service för forskare verksamma vid sjukhuset och Karolinska Institutet. Här säkerställer vi för god vetenskap i experimentella system inför kliniska försök och senare vård/behandling på sjukhusets patienter. Inom AKM finns förutom smådjursavdelningar även en experimentell enhet för stordjurskirurgi och imaging såsom MRI, PET och angiografi. Här bedrivs bl a kurser i traumakirurgi, innovativ forskning/utveckling av nya metoder och utrustning samt färdighetsträning för personal inom olika medicinska discipliner

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är skötsel och omvårdnad av laboratoriedjur (smågnagare) såsom burbyte, vattning, utfodring, uppfödning, delta vid provtagningar, behandlingar, märkningar. Disk, rengöring, desinficering och autoklavering av burutrustning samt en del lokalvård ingår. Även vissa administrativa arbetsuppgifter som journalföring, skriva listor, kort mm ingår.
Tjänsten är ett sommarvikariat som sträcker sig mellan ca 1 juni - 31 augusti 2020

Vi söker
Dig som har god hand med djur och är ansvarsfull, noggrann, strukturerad och serviceinriktad som arbetar på ett lösningsorienterat sätt. Du trivs med att arbeta både självständigt såväl som i grupp, är kommunikativ och lyhörd. Vidare är du flexibel och trivs i en miljö där det är många bollar i luften samtidigt under strukturerade former.

Kvalifikationer
Du är gärna en erfaren djurtekniker med LAS-utbildning och djurgymnasium i botten. Arbetet innebär en del tunga lyft, varför god fysik är ett måste. Datorvana krävs. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift i både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande: Erfarenhet av arbete med laboratoriedjur.

Information om tjänsten lämnas av: Enhetschef: akm.karolinska@sll.se

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sommarvikariat som djurtekniker/djurskötare

Karolinska Universitetssjukhuset