halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Sommarvikarer Socialförvaltningen

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-03-30

Ansök nu

Sommarvikarer Socialförvaltningen

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta inom Äldreomsorgen, funktionshinderomsorgen eller socialpsykiatrin? Vi har vikariat inom flera verksamheter. Arbetet sker på oregelbundna tider vilket innebär att du arbetar dag, kvällar och helger. Vissa tjänster även nätter.

• LSS boende: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du är ett stöd för brukaren i hemmet och vid aktiviteter.
• Personlig assistent: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du arbetar i brukarens egna hem och är brukarens stöd till att klara sin vardag och aktiviteter. Du arbetar oftast själv.
•Korttidsvistelse LSS för barn och unga: I vår korttidsverksamhet tar vi emot barn och ungdomar för miljöombyte och avlastning
• Socialpsykiatrin: Boende med komplexa funktionshinder, missbruk, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi arbetar utifrån lågaffektiv metod och tydliggörande pedagogik.
• Hemtjänst: Du arbetar i brukarens egna hem. Utför biståndsbedömda insatser utifrån brukarens speciella behov. Du arbetar oftast själv.
• Särskilt boende äldreomsorg: Du arbetar i kommunens boenden. Arbetet innebär att genomföra stöd, service och omvårdnad till de boende.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har omvårdnads-, social- eller pedagogisk utbildning alternativ pågående studier inom adekvat gymnasie- eller högskoleutbildningar. Du ska ha fyllt 18 år. Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande men inget krav.

Vi vill att du ska ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift, lätt för att samarbeta, god datorvana, trevligt bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Att arbeta utifrån vår värdegrund är självklart för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan. Vi kommer att ha löpande rekrytering under ansökningstiden. Vid eventuell intervju skall utdrag från belastningsregistret uppvisas. Eftersom detta är ett semestervikariat så beviljas ingen ytterligare ledighet från den som går på vikariatet.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Omfattning/Varaktighet

Heltid / deltid, 11 dagar - 3 månader

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde sommaren 2022
Antal platser: 60

Kontaktpersoner

Mahlin Winther , Enhetschef
Telefon 0435-28508

Bemanningsenheten , Bemanningsplanerare
Telefon 0435-28070
E-post bemanning@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28000

Ansökan

Ange referens: C71997-2021-6
Sista ansökningsdag: 2022-03-30

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen - Socialförvaltningen Bemanning

Dela detta jobb

Logo
Sommarvikarer Socialförvaltningen

Klippans kommun