halsojobb.se

SOMMARJOBBA med havet som granne!

Ansök nu

SOMMARJOBBA med havet som granne!

Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget centralt i Höllviken nära bussförbindelser.

Höllviken är ett attraktivt kustsamhälle och boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och korttidsboende, fördelat på 6 enheter.

Nu söker vi SOMMARVIKARIER  som kan arbeta hos oss under sommarperioden när våra ordinarie medarbetare har semester.

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus och du arbetar tillsammans med ordinarie undersköterskor. Vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra boende och vi ser att du spelar en stor roll i detta.   

KVALIFIKATIONER

Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg. Du måste ha fyllt 18 år. 

Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Timanställning under semesterperiod, Tjänstgöringsgrad 63-75%, schemalagd arbetstid dag/kväll, varannan helg. Vi ser gärna att du kan arbeta under hela semesterperioden, v.25-v.32, med två dagars bredvidgång under juni månad.

ANSÖKAN 

Ansökningarna behandlas löpande under våren men skicka gärna din ansökan snarast.

KONTAKTPERSON 

Verksamhetschef Marie Doggart

maried@forenadecare.com Tel 0733-150 121.

Omtankens Hus Kungstorpsgränden 3 Höllviken

Dela detta jobb

SOMMARJOBBA med havet som granne!

Förenade Care AB