halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb/timvikarier till stöd, vård och omsorg i Linköpings kommun

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sommarjobb/timvikarier till stöd, vård och omsorg i Linköpings kommun

Om arbetsplatsen

Leanlink är det kommunala alternativet inom stöd, vård och omsorg. Vi finns till för de personer som har behov av stöd i vardagen. Det kan vara personer som är äldre, har psykisk ohälsa och/eller har en funktionsvariation. Vår drivkraft är att skapa bra dagar tillsammans med våra kunder och vi söker dig som vill göra detta tillsammans med oss inom något av dessa affärsområden; LSS Funktionsstöd, Råd & Stöd och Äldreomsorg. 

Inom dessa områden erbjuder vi stöd, vård och omsorg för Linköpingsborna under alla livets faser och du kan arbeta på något av våra gruppboenden, som personlig assistent, på våra korttidsboenden eller fritidshem, inom daglig verksamhet eller HVB-hem. Vi stöttar personer med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsvarianter och de som kämpar med missbruk och annan social problematik.Våra kunder inom äldreomsorgen finns på något av våra vårdboenden (sjukhem, korttidsvård, demensboende och/eller inom psykiatrin), inom hemtjänsten eller på någon av våra dagverksamheter. 

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i stort att ge stöd och service till våra kunder för att de i så stor utsträckning som möjligt ska kunna leva ett självständigt liv. Det kan bland annat innebära att vara ett stöd i den personliga omvårdnaden med intimhygien, toalettbesök, på- och avklädning oavsett kundens könstillhörighet. Insatsernas omfattning och innehåll utformas utifrån varje enskild persons individuella behov. Att skapa bra dagar tillsammans med och för våra kunder kan innebära att erbjuda och motivera till olika aktiviteter, social gemenskap och en meningsfull sysselsättning. Det kan även innebära att stötta vid vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning eller att följa med på promenader, ordna fritidsaktiviteter med mera. 

På de flesta av våra arbetsplatser är arbetstiden förlagd till dag, kväll, natt, sovande jour och helgarbete. Som anställd hos oss deltar du i en introduktion kopplat till det verksamhetsområde där du ska arbeta inom. Vi söker dig som kan arbeta under semesterperioden v 25- v 32 men även dig som vill arbeta extra som vikarie i våra verksamheter och vi tillsätter utefter behov både under våren och till sommaren.

Kvalifikationer

För att du ska kunna arbeta hos oss är du minst 18 år, har god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Du har en påbörjad eller avslutad gymnasieutbildning, det är meriterande om detta är inom barn och fritid eller vård och omsorg. Kanske läser du en universitetsutbildning inom beteendevetenskap, eller till socionom, lärare, psykolog, arbetsterapeut, sjuksköterska, läkare eller någon annan utbildning inom den medicinska fakulteten och vill ha ett meningsfullt sommar-/extrajobb? 

Vi ser att du har erfarenhet från arbetslivet i form av ett betalt eller ett ideellt arbete. Kanske har du gjort någon form av praktik eller arbete förut inom relationsskapande serviceyrken eller har arbetat med människor i behov av stöd, vård och omsorg förut? Det är meriterande om har du B-körkort och kan köra en bil med manuell växellåda. I vissa verksamheter krävs det att du kan cykla. Vi vill att du har en god datavana då arbetet till viss del innebär digital dokumentation. 

Du ska utöver ovanstående vara empatisk samtidigt som du ser helheten där du alltid ser till individens bästa. Du använder ditt goda omdöme och är självgående men givetvis vet du hur man samarbetar bra med kunder och deras anhöriga men också med dina kollegor där tydlig kommunikation är A och O. Vi erbjuder dig en givande erfarenhet där du ger stöd, vård och omsorg till dem vi är till för. 

Inför sommaren 2022 har vi infört ett bonuspaket vilket innebär att;

  • Bonus erbjuds till vikarier som väljer att ta ett sammanhängande vikariat om åtta (8) veckor under perioden v 25-32.

  • Bonusen är 4000 kr.

  • Förutsättningen för ersättningen är att du har max 1 frånvarotillfälle under perioden med maximalt 3 dagars frånvaro. 

I denna rekrytering använder vi videointervjuer som en del av urvalsförfarandet. Intervju bokas med de sökande som har gått vidare i rekryteringen. Om det blir aktuellt med anställning begär vi in utdrag från belastningsregistret. 

Välkommen med din ansökan! 

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 

Sysselsättningsgrad: Varierande

Ref. nr: 8188

 

 

Dela detta jobb

Sommarjobb/timvikarier till stöd, vård och omsorg i Linköpings kommun

Linköpings kommun