halsojobb.se

Sommarjobb på våra äldreboenden

Företag Trosa kommun
Ort
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Sommarjobb på våra äldreboenden

Arbetsplatsen

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har cirka 820 anställda. Med dryga 13 000 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se 

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad där du som sommarvikarie får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att tillgodose våra äldres individuella behov av vård och omsorg, så att de ska känna trygghet och meningsfullhet. 

Just nu söker vi sommarvikarier till våra äldreboenden, Häradsgården i Vagnhärad och Trosagården och Ängsgården i Trosa. 

Läs mer >> 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att utföra de tjänster som våra brukare beviljats stöd för, det kan t.ex. vara personlig omvårdnad, tvätt, städ och sociala aktiviteter. Viss dokumentation i verksamhetssystemet Treserva ingår också. För att kunna fullgöra arbetsuppgifterna med hög kvalité är vår viktigaste ledstjärna ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som har någon form av genomförd eller påbörjad vårdutbildning eller har erfarenhet av omsorgsarbete. Vi vill att du ska vara flexibel med ett gott bemötande och social kompetens. Du ska kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har grundläggande data- och dokumentationsvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Timlön. 
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Arbetstid: Schema.  
Tillträde: 2019-06-01
Tidsbegränsat till: 2019-08-31
Schema: • Oregelbunden arbetstid, kvällar och helger. • Vi vill att du kan arbeta minst 4 veckor. • Tillträde efter överenskommelse. 
Antal platser: 10


Andra uppgifter

Välkommen på informationsmöte tisdagen den 5 mars, klockan 16.30-18.30, på Häradsgården i Vagnhärad. På informationsmötet kommer vi presentera oss, våra verksamheter och arbetsuppgifter. 
Föranmäl dig gärna till Catarina Lindgren, Personalenheten, catarina.lindgren@trosa.se eller 0156-520 69 

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-29
Arbetsgivarens referensnummer: A849262

Upplysningar

Emelie Littorin
Enhetschef Trosagården
0156-521 27
emelie.littorin@trosa.se

Lena Skålberg
Enhetschef Ängsgården
0156-520 43
lena.skalberg@trosa.se

Marie Engström Johansson
Enhetschef Häradsgården
0156-521 79
marie.engstromjohansson@trosa.se

Dela detta jobb

Sommarjobb på våra äldreboenden

Trosa kommun