halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Söker du jobb i sommar? Var då med och sprid lite värme och glädje inom vård och omsorg! Här får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet. Vaxholms stad äldreboende består av tre fastigheter med sammanlagt 83 lägenheter fördelat på sju enheter. Fem enheter är avsedda för personer med kognitiv funktionsnedsättning. Du får ett aktivt och varierande jobb, där ingen dag är den andra lik. Och det viktigaste av allt - du gör en stor skillnad i andra människors liv. Hoppas vi får en möjlighet att jobba med dig i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie ersätter du ordinarie personal som har semester. På Vaxholms äldreboende hjälper du de boende med det de inte klarar av själva. Du hjälper dem bland annat med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Du får gärna ha erfarenhet från arbete inom vård- och omsorg, gärna äldreomsorg. För att trivas ska du vara serviceinriktad, noggrann och vara öppen för förändringar.
Du ska ha fyllt 18 år när semestervikariatet börjar.
För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med brukare, utföra vårddokumentation samt erhålla medicin delegering.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Sommarjobb inom vård och omsorg i natursköna Vaxholm

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-20

Ansök nu

Dela detta jobb