halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sommarjobb för ungdomar (16-17år) på Särskilt boende för äldre!

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

Sommarjobb för ungdomar (16-17år) på Särskilt boende för äldre!

Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Ungdomar 16-17 år sökes till betydelsefullt sommarjobb

Välkommen att göra skillnad i vardagen för våra äldre kommuninvånare i Sotenäs. Vi söker dig som är 16-17 år och som vill ha ett omväxlande och socialt arbete inom omsorgens särskilda boenden, Kvarnbergets äldrecentrum i Kungshamn och Hunnebohemmet i Hunnebostrand.

 Du bidrar bland annat med gott humör, entusiastiska samtal, trevligt utformade frukostbrickor, skinande tvätt- och städhantering, öga för ordning och reda samt guldkant varje dag. Du får i utbyte glada omsorgstagare, härliga arbetskollegor, omväxlande arbetstider både dag och kväll och naturligtvis lön för allt det roliga. Arbetet är både självständigt och kollegialt, och vi ser gärna att du är en ”doer” som ser vad som behöver göras.

En vanlig dag kan innebära frukostförberedelser som att hämta matvagnar, göra smörgåsar, duka, servera, mata, diska och torka av. Kanhända fortsätter det med tvätt och städ, ordna hår eller fixa naglar, baka något gott och kanske promenera eller fika i solen tillsammans med de som bor hos oss. Du kan även hålla i sociala aktiviteter på avdelningen, i samråd med de boende.

Arbetsplatserna är indelade i somatiska avdelningar och demensavdelningar. Din placering blir på angiven avdelning men du kan också behöva hjälpa till på andra avdelningar i huset. Du kommer inte att vara delaktig i intima vårdsituationer men du kan vara behjälplig med enklare uppgifter i sammanhanget, t ex hjälpa till att ta på stödstrumpor, byta en skjorta osv.

Du behöver inte ha någon speciell utbildning men du måste ha ett intresse för människor och tycka om att göra gott för någon annan. Ett glatt humör och nyfikenhet på andra människors historia är nödvändigt. Arbetet ger en erfarenhet för livet som kommer vara till nytta senare, med en förståelse och inblick i andra människors behov och önskemål.

Du kan även ansöka genom att skicka in din ansökan till:

sommarjobbomsorgen@sotenas.se

Vi väntar på din ansökan, varmt välkommen till oss!

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb för ungdomar (16-17år) på Särskilt boende för äldre!

Sotenäs kommun