halsojobb.se

logga

Personlig assistent

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-30

Ansök nu

Personlig assistent

Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du som en del i ett team bidrar till att en annan människas vardag fungerar- det är stort! Omfattning på tjänsterna kan variera från 50 upp till 90 procent. Hur mycket vill du jobba? Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier som varit intresserade blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Som personlig assistent gör du en skillnad i en annan människas liv! Vi söker totalt ca 35 personer.

Arbetsbeskriving

Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke och flexibilitet. Även ett visst mått av självkännedom hjälper dig i uppgiften.

Vi har sett att personer från skilda bakgrunder inom exempelvis tillverkning, försäljning och handel komma in i företaget och blivit fantastiskt skickliga och uppskattade assistenter! Detta utifrån en nyfikenhet att ”förstå uppdraget” och utgå från kundens behov. Vi söker dig med engagemang, som är duktigt på att bygga tillit och har en drivkraft att göra skillnad. Hos en del av våra kunder krävs någon form av utbildning och/eller erfarenhet men vi välkomnar också dig med andra erfarenheter och som vill prova något nytt.

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

  • Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.
  • Pågående eller avslutad högskoleutbildning som exempelvis socionom, inom pedagogik eller beteendevetenskap.
  • Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.
  • Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens.

När vi rekryterar lägger vi alltid stor vikt vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.

Skicka in din ansökan senast 2020-06-30

Kontakt

Johanna Lewton

johanna@assistanspoolen.se

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB