halsojobb.se

Solna stad söker samordnare för verksamhetsutveckling och förvaltning av välfärdsteknik

Företag Solna stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Solna stad söker samordnare för verksamhetsutveckling och förvaltning av välfärdsteknik

Vill du vara med och utveckla framtidens digitala välfärdsteknik inom omvårdnadssektorn?

Välfärdsteknik är en viktig del i att utveckla stadens verksamhet och klara framtidens utmaningar inom omvårdnadssektorn. Vi söker dig som vill leda en grupp med ansvar för hantering av verksamhetssystem och välfärdsteknik inom ett område som växer och förändras både utifrån kundernas behov och teknikens möjligheter. Trivs du i en samverkande roll där verksamhet möter teknik och där du gör stor skillnad i personers liv? Bra! Då är detta tjänsten för dig!

Vad innebär tjänsten?

Du kommer ha en ledande roll i verksamhetsutveckling, införande och förvaltningen av välfärdsteknik inom omvårdnadsförvaltningen. Ditt uppdrag blir att i nära samarbete med stadens Digitaliserings- och IT-enhet leda en grupp med ansvar för hantering av verksamhetssystem och välfärdsteknik inom ett område som utvecklas både utifrån kundernas behov och teknikens möjligheter.

Som samordnare ansvarar du för Omvårdnadsförvaltningens systemförvaltningsplaner och för att driva utveckling av omvårdnadsförvaltningens IT-stöd tillsammans med systemägare och objektspecialister. I rollen ingår ansvar för planering, utförande och uppföljning av verksamhetssystem och välfärdsteknik samt omvärldsbevakning.

Uppdraget innebär samverkan med bland annat förvaltningens alla verksamheter, externa utförare, stadens Digitaliserings- och IT-enhet samt leverantörer av verksamhetssystem och välfärdsteknik samt att leda arbetet för objektspecialisterna inom den egna enheten.          

Om oss

Omvårdnadsförvaltningen har en central roll i att tillsammans med hela Solna stad ta fram en stadsgemensam vision kallad ”Solna 2025” där nya, effektiva och inte minst kvalitetshöjande arbetssätt tas fram. Vi arbetar tillsammans för att stärka och utveckla väldfärdstekniken och våra medarbetares digitala kompetens. För att möta våra medborgares behov utvecklas vi ständigt och utmanar oss själva. Vi gör det genom att nyttja teknikens möjligheter och utveckla smartare arbetssätt som kan bidra till ökad kvalitet för de personer som nyttjar våra tjänster.

 Vi söker dig som har

  • En universitets- eller högskoleexamen relevant för verksamhetsnära IT-förvaltning, eller annan kompetens som bedöms likvärdig
  • Erfarenhet av att leda andra, exempelvis som Samordnare och/eller Förvaltnings-/Projektledare
  • Erfarenhet inom verksamhetsnära systemförvaltning med IT-inslag samt utvecklingsarbete
  • God dokumenterad kunskap och erfarenhet inom projektledning.
  • God dokumenterad kunskap och erfarenhet från arbete med systemförvaltningsmodeller t ex pm3 eller motsvarande
  • Är självgående, drivande och strukturerad
  • Har god kommunikationsförmåga och är pedagogiskt lagd.

Har du erfarenhet av systemstöd inom omvårdnadsförvaltningens ansvarsområde, d v s inom omsorgsområdet, är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.   

Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta strategiskt och som drivs av kombinationen att lyfta blicken och se helheten och samtidigt hantera detaljfrågor.

Du är föredragande för dina ärenden i omvårdnadsförvaltningens ledningsgrupp som leds av förvaltningschefen vilken också är din närmaste chef.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2019-06-02. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Elisabet Sundelin, Förvaltningschef på Omvårdnadsförvaltningen på telefon: 072 583 3102.

Fackliga representanter: Marika Lindhagen (Vision), telefon 08 746 15 48 och 
Tina Finnäs, (Jusek) telefon 08 746 11 04.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Solna stad söker samordnare för verksamhetsutveckling och förvaltning av välfärdsteknik

Solna stad