halsojobb.se

-->

Södersjukhusets Dialys dagvård söker Planeringsansvarig sjuksköterska/arbetsledare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Södersjukhusets Dialys dagvård söker Planeringsansvarig sjuksköterska/arbetsledare

 

Är du intresserad av teknik och omvårdnad? Vill du utvecklas, växa och komma till en arbetsplats där dina idéer och initiativ är en del i utvecklingen av Dialysdagvård på SÖS!

Om oss
Vi har en särskild kombination av det medicintekniska och den nära vården kring patienten, vilket gör arbetet både intressant och spännande!
Vi behandlar cirka 80 patienter och utför cirka 250 hemodialysbehandlingar varje vecka. Vi tar emot patienter både med akut och kronisk njursvikt.

Om tjänsten
Att vara arbetsledare är ett varierande och utvecklande arbete. Du ska kunna leda, prioritera och organisera vård kring patienter i nära samarbete med läkare, sjuksköterska och undersköterska. Du kommer att ansvara för den övergripande patientplanteringen i verksamheten, med andra ord fungerar som spindeln i nätet och se till att patienter får den vård de behöver såväl akut som planerad.

Arbetstiderna är dagtidmåndag-fredag. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi söker
Dig som vill arbeta i en miljö där vi strävar efter att arbeta personcentrerat. Ett positivt och respektfullt förhållningssätt till patienter är en viktig förutsättning. Vi ser att du är en kommunikativ och lyhörd teamarbetare som också har förmåga att arbeta självständigt och hitta konstruktiva lösningar. 

Det är även viktigt för oss att du är stresstålig och har gott samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska. Dialyserfarenhet är ett krav.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Södersjukhusets Dialys dagvård söker Planeringsansvarig sjuksköterska/arbetsledare

Karolinska Universitetssjukhuset