halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Socialsekreterare till Förändring och integration

Ort
Utgår

2022-10-20

Ansök nu

Socialsekreterare till Förändring och integration

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Den här tjänsten vänder sig till dig som vill arbeta med socialt arbete! Nu söker vi två Socialsekreterare till enheten Förändring och integration. I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera till fullo på människor som är i behov av vårt stöd. Norrtälje kommuns värdegrund Invånaren först, Allas lika värde och Höga förväntningar är den grund som vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra invåndare. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett team som arbetar med förändringsarbete. Det innebär att arbeta motiverande mot självförsörjning. Genom kartläggning av den enskildes behov ska du kunna matcha lämpliga insatser. Du upprättar en individuell planering tillsammans med den enskilde med målsättningen att den enskilde ska hitta tillbaka till ett socialt och självständigt liv. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom andra enheter samt med externa samverkanspartners för att utforma stödet för den enskilde på bästa sätt. 

Kvalifikationer

För den här tjänsten krävs att du har en socionomexamen. Meriterande är erfarenhet och kunskap om arbete med försörjningsstöd och förändringsarbete.

Du har en empatisk förmåga samt en god förmåga till samverkan och dialog. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och kreativ. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete på ett strukturerat sätt som driver arbetet framåt. Du är stabil och hanterar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt. Du har en personlig mognad och kan i den skilja på det personliga och professionella. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om arbetsplatsen

På enheten förändring och integration arbetar en enhetschef, en gruppledare, sju socionomer, två coacher och en administratör. Vår arbetsplats ligger centralt i Norrtälje, nära till busskommunikationer.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer kommer att ske löpande.

Publicerat:

2022-09-20

Sista ansökningsdag:

2022-10-20

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Helena Carlsson, helena.carlsson@norrtalje.se, 0176-71191

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

tf Enhetschef

Kerstin Winberg, kerstin.winberg@norrtalje.se, 0176-71521

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logo
Socialsekreterare till Förändring och integration

Norrtälje kommun