halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Socialsekreterare till enheten förändring och integration

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Socialsekreterare till enheten förändring och integration

Om tjänsten

Den här tjänsten vänder sig till dig som vill arbeta med socialt arbete! I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera till fullo på människor som är i behov av vårt stöd. Norrtälje kommuns värdegrund Invånaren först, Allas lika värde och Höga förväntningar är den grund som vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra invåndare. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett team som arbetar med förändringsarbete. Inom enheten för förändring och integration innebär det att arbeta motiverande mot självförsörjning. Genom kartläggning av den enskildes behov ska du kunna matcha lämpliga insatser. Du upprättar en individuell planering tillsammans med den enskilde med målsättningen att den enskilde ska hitta tillbaka till ett socialt och självständigt liv. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom andra enheter samt med externa samverkanspartners för att utforma stödet för den enskilde på bästa sätt. 

 

Kvalifikationer

För den här tjänsten krävs att du har en socionomexamen. Meriterande är erfarenhet och kunskap om arbete med försörjningsstöd och förändringsarbete.

Vi söker dig med en hög personlig mognad, som ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete på ett strukturerat sätt som driver arbetet framåt. Du är stabil och hanterar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt. Du har en empatisk förmåga samt en god förmåga till samverkan och dialog. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och kan lätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

 

Om arbetsplatsen

På enheten förändring och integration arbetar en enhetschef, en gruppledare, sju socionomer, en integrationsadministratör och två budget- och skuldrådgivare. Vår arbetsplats ligger centralt i Norrtälje, nära till busskommunikationer.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer kommer att ske i början av augusti.

 

Publicerat:

2022-06-09

Sista ansökningsdag:

2022-07-31

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

 

Kontaktpersoner

Enhetschef

Helena Carlsson, helena.carlsson@norrtalje.se, 0176-71191

Gruppledare

Kerstin Winberg, kerstin.winberg@norrtalje.se, 0176-71521

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Dela detta jobb

logga
Socialsekreterare till enheten förändring och integration

Norrtälje kommun