halsojobb.se

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Socialsekreterare inom ekonomiskt bistånd tillhör i organisationen arbetsmarknadsenheten med syftet att öka samverkan samt effektivisera arbetet med att stötta sökande i dess väg mot egen försörjning.
Enheten består av ca 25 medarbetare med olika arbetsuppgifter med målet "rätt insats, i rätt tid till rätt individ", socialsekreterare gruppen som jobbar med ekonomiskt bistånd består av 5 medarbetare (varav en 1:e socialsekreterare).

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att ta emot nybesök, nödprövningar, göra grundutredningar, fatta myndighetsbeslut mm, samt inte minst viktigt stötta individen i dess väg mot egen försörjning.

Kvalifikationer:

Socionom eller annan utbildning arbetsgivare bedömer likvärdig.

Stor vikt kommer fästas vid personlig lämplighet där extra bra egenskaper är flexibilitet och vilja att samverka såväl internt som externt.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd är ett krav.

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-12-31. Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-10-22

Arbetsgivarens referensnummer: A979107

Upplysningar lämnas av:

Ronny Nordström
Enhetschef
Telefon: 0322-600504

Facklig(a) företrädare
Mary Blomman
SSR
Telefon: 0322 600600

Socialsekreterare ekonomiskt bistånd

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb