halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Socialsekreterare Barn och Unga

Företag Habo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-14

Ansök nu

Socialsekreterare Barn och Unga

Arbetsplatsen
Socialförvaltningens individ- och familjeomsorg (IFO) är organisatoriskt uppdelad i en grupp för Barn och Unga och en Vuxengrupp.
Barn och Unga arbetar med myndighetsutövning och uppföljning av beslutade insatser. Vi arbetar med familjehem och familjerätt. Vi har en öppenvård som består av familjebehandlare och fältsekreterare. Vi har även en socionom på familjecentralen
Arbetet leds av 1:e socialsekreterare.

Arbetsuppgifter
Arbetet inom Barn och unga innebär myndighetsutövning med utredning, handläggning och uppföljning av barn- och unga enligt SoL, LVU och FB. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på arbetsplatsens behov och sökandes erfarenheter.
I vår kommun får du som har erfarenhet som socialsekreterare möjlighet att arbeta med barn och ungdomsvård utifrån ett helhetsperspektiv. Vi arbetar mycket med samverkan tillsammans med skola och fritid.
Vi har en viss specialisering inom området.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Socionom

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-12-14
Arbetsgivarens referensnummer: 2021-443

Upplysningar
Bibbi Åhgren
IFO-chef
036-442 83 25

Dela detta jobb

Socialsekreterare Barn och Unga

Habo kommun