halsojobb.se

Socialsekreterare Barn och familj

Företag Gagnef kommun
Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Socialsekreterare Barn och familj

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.
 
Gagnefs kommun söker 
Socialsekreterare Barn och familj 
 
Gagnefs kommun söker socialsekreterare för arbete med utredning och insatser rörande barn och unga med familjer.

Du kommer att arbeta i Barn- och familjegruppen tillsammans med din enhetschef, 1:e socialsekreterare/mottagningssekreterare, socialsekreterare, familjerättssekreterare och familjehemssekreterare. 

Vi tror att några av dina drivkrafter är din vilja att arbeta med socialt arbete och myndighetsutövning och det är något vi vill vara med och utveckla hos dig. Hos oss kommer du därför att erbjudas en bra introduktionsplan och en generös individuellt anpassad kompetensutveckling med både intern och extern handledning som stöd i din nya yrkesroll. Vid tre respektive sex månader i din nya tjänst erbjuds du extra handledande samtal gällande din fortsatta utveckling. 

I Barn- och familjegruppen har vi för avsikt att hålla nere antalet timmar vi spenderar på möten och i stället ge utrymme för det sociala arbetet med de familjer vi möter. Genom ett närvarande nära ledarskap, ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en positiv löneutveckling vill vi vara en attraktiv arbetsgivare för våra anställda.

Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten, för dig som är anställd ett kalenderår eller längre, att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. Vi har 39 timmars arbetsvecka och flextid. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utreda samt besluta om och följa upp insatser för barn, unga och familjer. 

Kvalifikationer:
Du har socionomexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom detta område. Det är även meriterande om du har utbildning i och erfarenhet av att jobba enligt BBIC samt Signs of Safety.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har ett förtroendeingivande och respektfullt bemötande. Det är naturligt för dig att samarbeta och bidra till utveckling på ett positivt sätt. Du har barnperspektivet som en självklarhet i ditt arbete. Vi tar stor hänsyn till dina personliga egenskaper. 

Har du ett specialintresse inom något av våra verksamhetsområden ser vi gärna att du tar chansen att tillsammans med 1:e socialsekreterare utforma din tjänst på ett sätt som ger dig möjlighet att vidareutvecklas inom det området.

Arbetstid/varaktighet:
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vill du vara en del av oss? Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande innan ansökningstidens utgång. Bifoga referenser med ansökan. Eventuella insända pappershandlingar återsändes ej. 
Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på: http://www.rekryteringslots.se/medflyttare/medflyttarservice

Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Körkort klass B - Bil.
 
Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare
 
Lön
Månadslön 
Individuell lön enligt kollektivavtal  
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-06-02
Ange referens: SN/2019:77/02 
 
Kontaktpersoner
1:e Socialsekreterare Maria Aronson, 0241-15226
Verksamhetschef Anna Yttervall, 0241-15511

Fackliga kontaktpersoner
Akademikerförbundet SSR Sofie Pettersson, 0241-15225
Vision Maria Jansson, 0241-15418

Dela detta jobb

Socialsekreterare Barn och familj

Gagnef kommun