halsojobb.se

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. 
 
Ljusnarsbergs kommun söker 
Socialsekreterare 
 
Är du socionom eller har likvärdig utbildning och vill arbeta med barn inom individ-och familjeomsorgen i Ljusnarsberg ? Nu söker vi en socialsekreterare där dina arbetsuppgifter är att bedöma, utreda och följa upp insatser till barn, ungdomar och deras familjer. 

Då vi är en mindre kommun innebär arbetet att du handlägger hela processen från mottagning med bedömningar, utredningar och uppföljningar av insatser. Det ingår även att handlägga ärenden enligt LSS för barn.
Du arbetar nära kollegor inom andra funktionsområden vilket skapar förutsättningar för en god samverkan såväl internt som externt. För att uppnå bästa möjliga kompetens inom området erbjuds du kontinuerlig handledning. 

Kvalifikationer: 
Du som söker har en socionomexamen eller annan akademisk utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av handläggning av ärenden inom individ-och familjeomsorgen. Du bör även ha erfarenhet av att handlägga enligt BBIC.

För alla tjänster gäller att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Att vara serviceinriktad och ha en flexibel läggning är viktigt då arbetet ofta innebär akuta ställningstaganden. Du behöver kunna upprätthålla goda relationer, vara trygg i dig själv och ha förmågan att sätta gränser. 

Du har lätt för att arbeta självständigt men måste också vara en lagspelare. Du har en god kommunikativ förmåga och en humanistisk människosyn. Som person är du kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en stark egen drivkraft. 

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se
 
Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Visstid 6 mån eller mer
 
Lön 
Månadslön  
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-24
Ange referens: 19:12 
 
Kontaktpersoner
Chef individ- och familjeomsorgen Camilla Hofström, 0580-80585

Fackliga kontaktpersoner
Fackligt ombud SSR Anna-Karin Nysten, 0580-80584

Socialsekreterare

Ort
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Dela detta jobb