halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Stöd- och försörjningsenheten, är en av sju enheter inom Individ- och familjeomsorgen. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 21 medarbetare, bestående av bl.a. 1:e socialsekreterare, socialsekreterare och socialassistenter. Vi arbetar sedan drygt ett år med E-ansökan.

Arbetsuppgifter

Du tar i emot både nybesök och besök av mer varaktig karaktär. Du gör utredningar, bedömningar och fattar beslut gällande ekonomiskt bistånd, samt ansvarar för socialt förändringsarbete kopplat till försörjningsstöd, och till gruppen "övriga vuxna". Du deltar aktivt i metod- och kvalitetssäkring av ekonomihandläggningen.

Kvalifikationskrav

Du har socionomexamen eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig. Tidigare erfarenhet av arbete med försörjningsstöd är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och flexibel i ditt arbete och kan vara drivande i samverkan med andra myndigheter. 
Vi ser gärna att du har körkort.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Mari Bergström
Enhetschef
0498-26 33 31

Logga

Socialsekreterare

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb