halsojobb.se

Logga

Socialpsykiatrin söker timvikarier

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Socialpsykiatrin söker timvikarier

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under socialförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare med att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Funktionshinderomsorgen består av daglig verksamhet, gruppbostäder, socialpsykiatri, personlig assistans och barnverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att sprida glädje? Då har du kommit rätt! Hos oss kommer du få en uppskattad och betydelsefull roll, både i din kontakt med brukare och i kontakt med kollegor.

Vingåkers socialpsykiatri är en stor och väl utvecklad organisation. Hos oss arbetar vår personal som boendestödjare och inom daglig verksamhet för att ge våra brukare bästa möjliga omsorg och möjlighet till en så självständig vardag som möjligt. Till vår socialpsykiatri söker vi nu timvikarier till alla våra yrkesgrupper.

Som timvikarier kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att varar att stötta, vara med och motivera och hjälpa våra brukare i sin vardag. Du kommer utgå ifrån brukarens egna förutsättningar/funktionsvariationer och ger ett individanpassat stöd för att uppnå goda levnadsvillkor och en så självständig vardag som möjligt. Du kommer vara med våra brukare hemma hos brukarna själva och i sociala sammanhang. Det kan exempelvis vara att du hjälper brukarens i dennes hem, ger stöd och hjälp med personlig omvårdnad eller stöd vid kontakter med samhället.

KVALIFIKATIONER
Du som söker, ser vi gärna har omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Som person söker vi dig som är hjälpsam och stöttande, utan att ta över brukarens eget ansvar. Du kan motivera människor i din närhet.

Arbetet kräver både dokumentation och stöttning med vardagliga kontakter, såväl muntliga som skriftliga, i samhället. Vi söker därför dig som kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Omvårdnadsutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Socialpsykiatrin söker timvikarier

Vingåkers kommun