halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skötare/Undersköterska till Psykiatrisk akutmottagning, Sundsvall

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Skötare/Undersköterska till Psykiatrisk akutmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vid psykiatriska akutmottagningen söker invånare som behöver vård för sitt akuta psykiatriska tillstånd, patienter söker oftast frivilligt men ibland inkommer de med tvång. Vi söker nu en skötare/undersköterska på vikariat till oss på psykiatriska akutmottagningen i Sundsvall. Vikariaten löper från 2022-09-01 och 6 månader framåt med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Vårdpersonalen har ett första bedömningssamtal med individen som kan leda till ett läkarbedömningssamtal för att bedöma om behovet av inneliggande vård föreligger eller om andra åtgärder kan göras för individen. Psykiatriska akutmottagningen jobbar i team med en primärjour och en sekundärjour, de tillsammans utgör en viktig roll för det akuta omhändertagandet av individen.

Som skötare har du ett första bedömningssamtal med individen när denne söker på mottagningen för att kunna ta ställning till fortsatt hantering och åtgärd i samråd med andra professioner. I rollen ingår telefonrådgivning/bedömning när personer ringer till mottagningen samt kroppsliga kontroller (puls, blodtryck, ekg m fl.) och provtagning. Då det bedrivs dygnet runt verksamhet på enheten kommer det vara aktuellt att arbeta schemalagd arbetstid, dag/ kväll/natt/helg.

Hos oss har vi ett patientnära teamarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. Du kommer hos oss att arbeta med vanligt förekommande roliga och kvalificerade arbetsuppgifter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare alternativt undersköterska med psykiatrisk inriktning. Du har arbetslivserfarenhet av psykiatrisk akutsjukvård och bedömning samt goda kunskaper i det svenska språket, både i skrift och tal, övriga språkkunskaper är meriterande.

Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser, vi ser att du är en trygg och stabil person med självinsikt då du kan skilja på det personliga och professionella. Du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och kan snabbt ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört sätt. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete väl samt sätter upp och håller tidsramar. Vi värdesätter lojalitet och därför efterfrågar vi en person som uttrycker en positiv attityd till arbetet, verksamheten och/ eller organisationen. Du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer.

Vill du bli en del av vår team? Om du gillar variation i både arbete och tempo så är den Psykiatriska akutmottagningen arbetsplatsen för dig!

Varmt välkommen med din ansökan! När du inkommer med din ansökan bifogar du dina betyg/examensbevis.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras innan anställning påbörjas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tomas Almroth

Enhetschef

Telefon: +4660181983

E-post: tomas.almroth@rvn.se

Henriette Eriksson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 67 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

Skötare/Undersköterska till Psykiatrisk akutmottagning, Sundsvall

Region Västernorrland